Acte utile
Consultare publică
Contact
MASURI COVID-19
Craiova CityApp
Informaţii publice »
Urbanism
Ordinea de zi a Comisiei Tehnice de Amenajarea Teritoriului şi Urbanism, în data de 30.06.2012
Publicat: 29 iunie 2017, 16:20, Actualizat: 29 iunie 2017, 16:21

1.     Analizare documentatie PUD  in vederea informarii publicului/transparenta decizionala pentru ridicarea interdictiei de construire, in vederea construirii unei locuinţe P+M,  generat de imobilul situat la adresa str. Fermierului, nr.33.     

2.     Analizare documentatie tehnica  privind lucrarile de reabilitare termica partiala la cladirea camin internat a Colegiului Naţional  «Fratii Buzesti» - imobilul situat la adresa str. Stirbei Voda, nr.5 .                                      

3.     Analizare documentatie  privind lucrarile de reabilitare termica partiala la cladirea  Gradinitei nr. 11 «Floare de colţ»- imobilul situat la adresa str. Recunoştintei, nr.14.

4.     Analizare documentatie privind lucrarile de reabilitare termica partiala la cladirea  Gradinitei nr. 31 «Petrache Poenaru»- imobilul situat la adresa str.Vasile Alecsandri, nr.87. 

5.     Analizare documentatie privind lucrarile de reabilitare termica partiala la cladirea  Gradinitei nr. 28 «Voinicel»- imobilul situat la adresa str. Riului, nr.1.

6.     Analizare documentatie  tehnica  privind lucrarile de reabilitare termica partiala la cladirea Gradinitei nr. 15 «Casa cu pitici» - imobilul situat la adresa str. Brestei, nr.342 .                                                                                                                                                                                                 

7.     Analizare documentatie privind lucrarile de reabilitare termica partiala la cladirea Gradinitei nr. 51 «Floarea Soarelui»  - imobilul situat la adresa str. Nicolae Coculescu, nr.20.

8.     Analizare emitere certificat de urbanism condiţionat de elaborare PUZ pentru construirea unui imobil P+4 cu destinaţia de locuinte colective,  generat de imobilul situat la adresa str. Craioviţa, nr. 39B.

9.     Analizare emitere certificat de urbanism condiţionat de elaborare PUZ pentru schimbarea destinatiei din zona industriala in zona mixta locuinte si servicii,  generat de imobilul situat la adresa str. Elena Teodorini, nr. 49.

10.                           Analizare emitere certificat de urbanism condiţionat de elaborare PUZ pentru construirea unei cladiri birouri 2S+P+6 cu parcare la subsol, imprejmuire si amplasare firma luminoasa,  generat de imobilul situat la adresa str. Stefan cel Mare, nr.10.

11.                           Analizare emitere certificat de urbanism condiţionat de elaborare PUZ pentru construirea unui imobil S+P+4+M cu funcţiuni complementare la parter si locuinte la etajele superioare, generat de imobilul situat la adresa Bvd.Nicolae Titulescu, nr. 38.

12.                           Analizare emitere certificat de urbanism condiţionat de elaborare PUZ pentru construirea unui imobil locuinte colective P+4E+M,  generat de imobilul situat la adresa Bvd.Dacia, nr. 107B.

13.                           Analizare emitere certificat de urbanism condiţionat de elaborare PUD pentru extindere locuinta existenta cu regimul de inaltime D+P+E cu un imobil cu regimul de inaltime D+P+E si Garaj cu modificari interioare structurale si nesctructurale,  generat de imobilul situat la adresa str.Brestei, nr. 533A.