Acte utile
Consultare publică
Contact
MASURI COVID-19
Craiova CityApp
Informaţii publice »
Urbanism
Ordinea de zi a Comisiei Tehnice de Amenajarea Teritoriului şi Urbanism, în data de 26.11.2019
Publicat: 25 noiembrie 2019, 13:09, Actualizat: 25 noiembrie 2019, 13:10

 

 1. Analizare documentatie PUZ – RECONSIDERARE URBANISTICA SI A FUNCTIUNILOR IN ZONA STR. AL. MACEDONSKI-STR. VLAD TEPES-STR. EROILOR, IN VEDEREA SCHIMBARII DE DESTINATIE DIN ZONA INDUSTRIALA IN ZONA MIXTA LOCUINTE SI SERVICII PENTRU CONSTRUIREA UNUI ANSAMBLU REZIDENTIAL 2S+P+5-6 RETRAS
  generat de imobilul STR. ALEXANDRU MACEDONSKI, NR. 71.
 2. Analizare documentatie PUZ – REGLEMENTAREA INDICILOR URBANISTICI SI A CIRCULATIILOR IN ZONA STR. MUNCITORULUI, STR. FAGARAS IN VEDEREA CONSTRUIRII UNEI LOCUINTE INDIVIDUALE P+2
  generat de imobilul STR. FAGARAS, NR. 39.
 3. Analizare Aviz de Oportunitate PUZ – RECONSIDERARE URBANISTICA PRIVIND SCHIMBARE DE DESTINATIE DIN ZONA AGREMENT SI AMENAJARI SPORTIVE IN ZONA CU FUNCTIUNI COMPLEXE DE INTERES PUBLIC SI SERVICII DE INTERES GENERAL, INTERSECTIE ALEEA POTELU – ALEEA 1 POTELU, generat de imobilul STR. POTELU, NR. 22 SI 22A.
 4. Analizare Aviz de Oportunitate PUZ – RECONSIDERARE URBANISTICA IN VEDEREA CONSTRUIRII LOCUINTA P+1+M, generat de imobilul str. TRANDAFIRULUI, NR. 74A.
 5. Analizare “CRESTEREA EFICIENTEI ENERGETICE A CLADIRILOR PUBLICE DIN MUNICIPIUL CRAIOVA – TEATRUL NATIONAL MARIN SORESCU”, generat de imobilul situat in STR. A. I. CUZA, NR. 11.
 6. Analizare Certificat de Urbanism in vederea schimbarii de destinatie din zona locuinte individuale in zona mixta de servicii si locuinte colective P+2+3 retras si modificare indici urbanistici, generat de imobilul situat in str. BRESTEI, nr. 386A.
 7. Analizare Certificat de Urbanism in vederea schimbarii de destinatie din zona locuinte individuale in zona mixta de servicii si locuinte colective P+2+3 retras si modificare indici urbanistici, generat de imobilul situat in str. BRESTEI, nr. 386A.
 8. Analizare Certificat de Urbanism in vederea schimbarii de destinatie din zona cai feratesi constructii aferente in zona de locuinte colective si servicii conexe P+9, generat de imobilul situat in bd. DECEBAL, nr. 73E.