Acte utile
Consultare publică
Contact
MASURI COVID-19
Craiova CityApp
Informaţii publice »
Urbanism
Ordinea de zi a Comisiei Tehnice de Amenajarea Teritoriului şi Urbanism, în data de 25.08.2017
Publicat: 25 august 2017, 10:19, Actualizat: 25 august 2017, 10:20

1.     Analizare documentatie  PUZ in vederea construirii unui magazin parter Penny Market amenajare incinta si amplasare totem,  generat de imobilul situat la adresa str. Amaradiei, nr.28.     

2.     Analizare documentatie  PUZ in vederea stabilirii conditiilor de construibilitate în zona str.Paringului, generat de imobilul situat la adresa str. Paringului, nr.104.

3.     Analizare documentatie  PUZ in vederea reconsiderarii funcţionalitatii zonei si a indicilor de construibilitate ale zonei cuprinsa intre strazile Elena Farago si B-dul Oltenia pentru construire imobil P+2E cu destinatia spaţii comerciale la parter şi locuinte colective la etaje,  generat de imobilul situat la adresa B-dul Oltenia, nr.17A.

4.     Analizare documentatie  PUD in vederea construirii unei locuinte P+M, generat de imobilul situat la adresa str.Fermierului, nr.33

5.     Analizare documentatie  PUZ reconsiderarea indicatorilor urbanistici in zona bl.K13-K15 din str. Paltinis pentru construirea unui sediu de firma imobil D+P, generat de imobilul situat la adresa str. Paltinis, nr.67B.

6.     Analizare documentatie  PUZ modificarea reglementarilor urbanistice aferenta zonei – str. Amaradia, nr.80  în vederea construirii unui imobil P+1 cu funcţiunea locuinta si birouri,  generat de imobilul situat la adresa str. Amaradiei, nr.80

7.     Analizare documentatie  PUZ pentru reconsiderarea funcţiunilor in zona cuprinsa intre Calea Bucuresti si str. Sarari in vederea constririi 3 3 blocuri de locuinte colective P+11 cu parcare la pa5rter, generat de imobilul situat la adresa str. Sararilor, nr.29A.

8.      Analizare emitere aviz de oportunitate in vederea elaborarii P.U.Z. pentru reconsiderarea functiunilor  zonei cuprinsa intre str. Dr.Nicolae Ionescu Sisesti-str.Dr. N.C.Paulescu – str.Dr. Mihai Canciulescu-str.Popoveni  pentru construire imobil D+P+2+4+5,6 retras+M cu destinatia de locuinte colective cu spatii comerciale la parter (partial) si parcare la demisol, generat de imobilul aflat in str. Dr.Nicolae Ionescu Sisesti ,  nr. 1A.

9.     Analizare emitere aviz de oportunitate in vederea elaborarii P.U.Z. pentru modificarea reglementarilor urbanistice ale zonei cuprinse intre B-dul Nicolae Romanescu-str.Popoveni-str.Emil Racovita si str. Macesului pentru construire statie de alimentare carburanti si cladire birouri S+P+1E, generat de imobilul aflat in B-dul Nicolae Romanescu,  nr. 78.

10.                           Analizare emitere aviz de oportunitate in vederea elaborarii P.U.Z. pentru reconsiderare functionalaa zonei aferente B-dul Dacia-str.Fagaras   pentru construire locuinta Sp+P si imprejmuire teren, generat de imobilul aflat in str. Fagaras,  nr. 61 I.

11.                           Analizare emitere certificat de urbanism condiţionat de elaborare PUZ pentru extinderea intravilanului prin reconsiderarea functionala a unei parcele intravilane si introducerea in intravilan a unor parcele extravilane, stabilirea funcţiunii in zona – zona locuinţe si funcţiuni complementare in vederea parcelarii terenului,  generat de imobilul situat in Craiova,  T24, P.25