Acte utile
Consultare publică
Contact
MASURI COVID-19
Craiova CityApp
Informaţii publice »
Urbanism
Ordinea de zi a Comisiei Tehnice de Amenajarea Teritoriului şi Urbanism, în data de 20.10.2017
Publicat: 20 octombrie 2017, 11:49, Actualizat: 20 octombrie 2017, 11:49

1.     Analizare documentatie  PUD in vederea construirii a 6 case P+1E,  generat de imobilul situat la adresa str. Lacramioarei, nr.42.     

2.      Analizare emitere aviz de oportunitate in vederea elaborarii P.U.Z. pentru realizare ansamblu rezidential «Future Homes Residence», generat de imobilul aflat in Calea Severinului ,  nr. 107E.

3.     Analizare emitere aviz de oportunitate in vederea elaborarii P.U.Z. pentru parcelare teren si introducere in intravilan in vederea construirii de locuinte, generat de imobilul aflat in str.Girlesti, nr.83 si T91,  P26.

4.     Analizare emitere aviz de oportunitate in vederea elaborarii P.U.Z. pentru reconsiderarea indicilor urbanistici si spatiali zona  B-dul Dacia-str.Deceneu. pentru construire locuinte colective P+4E+M, generat de imobilul aflat in Bvd.Dacia,  nr. 107B.

5.     Analizare emitere aviz de oportunitate in vederea elaborarii P.U.Z. pentru reconsiderarea functiunii in zona  Calea Severinului-SC Elpreco pentru construire imobil P+3E+4 retras cu destinatia de birouri si spatii comerciale la parter, generat de imobilul aflat in Calea Severinului,  nr.44A.

6.     Analizare emitere aviz de oportunitate in vederea elaborarii P.U.Z. pentru reconsiderarea indicilor urbanistici  in zona cuprinsa intre str. G-ral Gh.Magheru-str.Rovinari-str.Vintului, în vederea construirii unui imobil D+P+1+2+3E retras cu destinatia de spatii comerciale si garaj la demisol, locuinte la parter si etajele superioare, generat de imobilul aflat in str. G-ral Gheorghe Magheru,  nr. 18D.

7.     Analizare emitere aviz de oportunitate in vederea elaborarii P.U.Z. pentru reconsiderarea reglementarilor urbanistice in zona  intersectiei str.Elena Teodorini-str.Bucovat,  pentru schimbare destinatie din zuna industriala in zona mixta locuinte si servicii, generat de imobilul aflat in str.Elena Teodorini, nr.40.

8.     Analizare emitere aviz de oportunitate in vederea elaborarii P.U.Z. pentru reconsiderarea reglementarilor urbanistice in  zona cuprinsa intre  B-dul Dacia  şi alei de acces aferente blocurilor T9-T8,  in vederea schimbarii de destinatie din zona locuinte in zona servicii, pentru construirea unui imobil P+5-6E retras cu destinatia de birouri,  generat de imobilul aflat in Bvd.Dacia,  nr.66C.

9.     Analizare emitere aviz de oportunitate in vederea elaborarii P.U.Z. pentru reconsiderarea  functiunilor zonei cuprinsa intre str.Dr.Ionescu Sisesti-str.Dr.N.C.Paulescu-str.Dr. Mihai Canciulescu-str.Popoveni  pentru construire imobil D+P+2+4+5,6 retras+M cu destinatia de locuinte colective cu spatii comerciale la parter (partial) si parcare la demisol, generat de imobilul aflat in str. Dr.Nicolae Ionescu Sisesti ,  nr. 1A, pentru construire locuinte colective P+4E+M, generat de imobilul aflat in str.Dr.Ionescu Sisesti,  nr. 1A.

10. Analizare emitere certificat de urbanism condiţionat de elaborare PUZ pentru  schimbare destinatie zona din locuinte colective in zona de locuinte colective si functiuni complementare,  generat de imobilul situat in Calea Bucuresti, nr. 54A, bl.P1. 

11.  Analizare emitere certificat de urbanism condiţionat de elaborare PUZ pentru construire locuinta P+1+2Partial si imprejmuire teren,  generat de imobilul situat in str.Anul 1848, nr.91. 

12.  Analizare si avizare construire spatiu comercial cu caracter provizoriu cu durata de amplasare 10 ani , str. Fratii Goleşti, nr.89.

13. Analizare si avizare mentinerea constructiei provizorii cu destinatia farmacie,   Bvd.1 Mai, zona Spital nr.1.