Acte utile
Consultare publică
Contact
MASURI COVID-19
Craiova CityApp
Informaţii publice »
Urbanism
Ordinea de zi a Comisiei Tehnice de Amenajarea Teritoriului şi Urbanism, în data de 15.11.2018
Publicat: 15 noiembrie 2018, 16:28, Actualizat: 15 noiembrie 2018, 16:35
  1. Analizare emitere Aviz de oportunitate PUZ  –  „RECONSIDERAREA INDICILOR URBANISTICI IN ZONA STR. BRESTEI - STR. BIBESCU - STR. IANCU JIANU – STR. MIHAI VITEAZU IN VEDEREA EXTINDERII SEDIUL CAMERA NOTARILOR PUBLICI”, generat de imobilul situat in str. Bibescu, nr. 6.
  2. Analizare documentatie PUZ - RECONSIDERARE URBANISTICA IN VEDEREA SCHIMBARII DE DESTINATIE DIN ZONA DE LOCUINTE COLECTIVE IN ZONA MIXTA DE LOCUINTE SI SERVICII IN VEDEREA CONSTRUIRII UNUI IMOBIL P+5-6 RETRASE CU DESTINATIA DE BIROURI, generat de imobilulu situat in bd. Dacia, nr. 66C.
  3. Analizare emitere Certificat de urbanism pentru reconversie functionala si volumetrica cu reglementarea zonelor de construire si a circulatiilor in vederea construirii unei cladiri S+P+1+M cu destinatia de locuinte, conditionat de elaborare PUZ, pentru imobilul situat in str. Henri Coanda, nr. 47.
  4. Analizare emitere Certificat de urbanism pentru schimbare de destinatie din zona industriala in zona de locuinte colective si servicii in vederea construirii unui ansamblu rezidential 2S+P+6-7 retras, conditionat de elaborare PUZ, pentru imobilul situat in str. Alexandru Macedonski, nr. 71.