Acte utile
Consultare publică
Contact
MASURI COVID-19
Craiova CityApp
Informaţii publice »
Urbanism
Ordinea de zi a Comisiei Tehnice de Amenajarea Teritoriului şi Urbanism, în data de 14.05.2019
Publicat: 13 mai 2019, 20:18, Actualizat: 13 mai 2019, 20:19

 

  1. Analizare emitere Aviz de oportunitate PUZ  – RECONSIDERAREA INDICILOR URBANISTICI IN ZONA BD. DACIA - STR. CPT. N. VULOVICI - STR. MARESAL AL. AVERESCU IN VEDEREA CONSTRUIRII CLADIRE LOCUINTE COLECTIVE S+P+6, CU SPATII COMERCIALE LA PARTER, GENERAT DE IMOBILUL SITUAT IN BD. DACIA, NR. 102A
  2. Analizare emitere Certificat de urbanism pentru introducere in intravilan in vederea construirii de locuinte individuale P+2 si reglementarea circulatiilor in zona, conditionat de elaborare PUZ, pentru imobilul situat in TARLAUA 89, PARCELA 6.
  3. Analizare emitere Certificat de urbanism pentru introducere in intravilan in vederea construirii de locuinte individuale P+2 si reglementarea circulatiilor in zona, conditionat de elaborare PUZ, pentru imobilul situat in TARLAUA 91, PARCELA 13.
  4. Analizare emitere Certificat de urbanism pentru introducere in intravilan in vederea construirii locuinta Sp+P+1, conditionat de elaborare PUZ, pentru imobilul situat in TARLAUA 89, PARCELA 1.
  5. Analizare emitere Certificat de urbanism pentru construire imobil D+P+10 retras locuinte colective, conditionat de elaborare PUZ, pentru imobilul situat in BD. DACIA, NR. 72A.
  6. Analizare emitere Certificat de urbanism pentru construire imobil S+D+P+10 cu functiuni complexe : alimentatie publica, hotel, aparthotel si birouri, conditionat de elaborare PUZ, pentru imobilul situat in BD. OLTENIA, NR. 1J.