Acte utile
Consultare publică
Contact
MASURI COVID-19
Craiova CityApp
Informaţii publice »
Urbanism
Ordinea de zi a Comisiei Tehnice de Amenajarea Teritoriului şi Urbanism, în data de 12.10.2018
Publicat: 11 octombrie 2018, 16:16, Actualizat: 11 octombrie 2018, 16:17
  1. Analizare documentatie PUZ  –  „RECONSIDERAREA INDICILOR URBANISTICI IN ZONA INTERSECTIE STR. SPANIA- STR. PUTNEI IN VEDEREA CONSTRUIRII CLADIRE P+5 CU DESTINATIA DE SPATII COMERCIALE LA PARTER SI LOCUINTE COLECTIVE LA ETAJE” , generat de imobilul situat in str. Putnei, nr. 33C.
  2. Analizare documentatie PUZ ”RECONSIDERARE URBANISTICA PRIVIND INDICII URBANISTICI IN ZONA BD. OLTENIA - STR. ELENA FARAGO, GENERAT DE CONSTRUIRE CLADIRE D+P+3 CU DESTINATIA DE SPATII COMERCIALE SI LOCUINTE COLECTIVE”, generat de imobilul situat in bd. Oltenia, nr. 17A.
  3. Analizare emitere Aviz de oportunitate in vederea elaborarii documentatie PUZ- RECONSIDERARE URBANISTICA IN VEDEREA SCHIMBARII DE DESTINATIE DIN ZONA DE LOCUINTE COLECTIVE IN ZONA MIXTA DE LOCUINTE SI SERVICII IN VEDEREA CONSTRUIRII UNUI IMOBIL P+5-6 RETRASE CU DESTINATIA DE BIROURI, generat de imobilul bd. Dacia, nr. 66C.
  4. Analizare emitere Certificat de urbanism pentru construire locuinta Sp+P+1 si anexa gospodareasca, conditionat de elaborare PUD, pentru imobilul situat in str. Plopului, nr. 15.
  5. Analizare emitere Certificat de urbanism pentru construire locuinta P+1, conditionat de elaborare PUD, pentru imobilul situat in str. Plopului, nr. 20.
  6. Analizare emitere Certificat de urbanism in vederea construirii unui bloc de locuinte colective P+2+M, conditionat de elaborare PUZ, pentru imobilul situat in str. Caracal, nr. 83C.