Acte utile
Consultare publică
Contact
MASURI COVID-19
Craiova CityApp
Informaţii publice »
Urbanism
Ordinea de zi a Comisiei Tehnice de Amenajarea Teritoriului şi Urbanism, în data de 12.02.2018
Publicat: 9 februarie 2018, 13:56, Actualizat: 9 februarie 2018, 14:00

1.      Analizare documentatie PUZ – reconsiderare urbanistica a zonei intersectie str. Elena Teodorini cu str. Bucovat in vederea schimbarii  de destinatie din zona industriala in zona mixta- locuinte si servicii, generat de imobilul situat la adresa str. Elena Teodorini, nr.49.

2.       Analizare documentatie PUZ – reconsiderare urbanistica a zonei cuprinsa intre str.General Gheorghe Magheru-str. Rovinari – str. Vintului in vederea construirii unei cladiri D+P+1+2-3E retras cu destinatia de spatii comerciale la demisol si locuinta la parter si etaje, generat de imobilul situat la adresa str. General Gheorghe Magheru, nr.18D.   

3.      Analizare emitere aviz de oportunitate in vederea elaborarii documentatie PUZ reconsiderarea indicatorilor urbanistici in zona str. Sfintii Apostoli – str.Anul 1848 – str. Tudor Vladimirescu, in vederea extinderii sediului Parchetului de pe langa Judecatoria Craiova cu S+P+2, generat de imobilul situat la adresa str. Anul 1848, nr.31.

4.       Analizare emitere aviz de oportunitate in vederea elaborarii documentatie PUZ reconsiderarea functionala a zonei aferente zonei Bd.Dacia zona blocurilor 121-1211A-a21B-121C, in vederea construirii unui bloc locuinte colective S+P+5, generat de imobilul situat la adresa Bd.Dacia, nr.28C.

5.      Analizare emitere aviz de oportunitate in vederea elaborarii documentatie PUZ reconsiderarea indicatorilor urbanistici in zona str. Craiovita – str.Maria Tanase – str. Cerna, in vederea construirii unui imobil D+P+3, generat de imobilul situat la adresa str. Craiovita, nr.39B.

6.      Analizare emitere aviz de oportunitate in vederea elaborarii documentatie PUZ reconsiderarea functionala a zonei str. Stefan cel Mare – str.I.L.Caragiale – str. Vasile Conta, in vederea construirii unei cladiri birouri 2S+P+6 cu parcare la subsol, generat de imobilul situat la adresa str. Stefan cel Mare, nr.6.

7.      Analizare emitere certificat de urbanism pentru construire cladire S+P+3+4-5 retras cu destinatia de locuinte colective, parcare la subsol si partial spatii comerciale la parter, conditionat de elaborare PUZ, pentru imobilul situat in str.Fagaras, nr. 6A.

8.      Analizare emitere certificat de urbanism pentru  construire cladire P+5 cu destinatia de locuinte colective, conditionat de elaborare PUZ, pentru imobilul situat in str.Decebal, nr. 80B.

9.      Analizare emitere certificat de urbanism pentru  construire imobil locuinte  D+P+8 si imprejmuire partiala teren, pentru imobilul situat in str.Brazda lui Novac, nr. 93.

10.  Analizare emitere certificat de urbanism pentru  construire imobil hotel apartament S+P+3+4 retras cu spatii de birouri la parter  si etajul 1, pentru imobilul situat in Bd. Nicolae Titulescu, nr. 10.

11.  Analizare emitere certificat de urbanism pentru  construire imobi P+3-4 retras  cu destinatia de birouri si spatii comerciale la parter, conditionat de elaborare PUZ, pentru imobilul situat in Calea Severinului, nr. 44A.

12.  Analizare emitere certificat de urbanism pentru  construire bloc locuinte P+9 cu spatii comerciale la parter si imprejmuire partiala, pentru imobilul situat in str.Decebal, nr. 85.