Acte utile
Consultare publică
Contact
MASURI COVID-19
Craiova CityApp
Informaţii publice »
Urbanism
Ordinea de zi a Comisiei Tehnice de Amenajarea Teritoriului şi Urbanism, în data de 08.12.2017
Publicat: 7 decembrie 2017, 16:20, Actualizat: 7 decembrie 2017, 16:20

1.     Analizare emitere aviz de oportunitate in vederea elaborarii P.U.Z. pentru reconsiderarea  functiunilor zonei cuprinsa intre str.Dr.Ionescu Sisesti-str.Dr.N.C.Paulescu-str.Dr. Mihai Canciulescu-str.Popoveni  pentru construire imobil D+P+2+4+5,6 retras+M cu destinatia de locuinte colective cu spatii comerciale la parter (partial) si parcare la demisol, generat de imobilul aflat in str. Dr.Nicolae Ionescu Sisesti ,  nr. 1A, pentru construire locuinte colective P+4E+M, generat de imobilul aflat in str.Dr.Ionescu Sisesti,  nr. 1A..

2.     Analizare emitere aviz de oportunitate in vederea elaborarii P.U.Z. pentru reconsiderarea indicilor urbanistici si spatiali zona  B-dul Dacia pentru construire locuinte colective S+P+5E, generat de imobilul aflat in Bvd.Dacia,  nr. 28C.

3.     Analizare emitere certificat de urbanism condiţionat de elaborare PUZ pentru  construire bloc de locuinte colective P+3,  generat de imobilul situat in str.Caracal, nr. 83C. 

4.      Analizare emitere certificat de urbanism condiţionat de elaborare PUZ in vederea extinderii corp C2 (P+1) cu cladire P+1,  generat de imobilul situat in str.Bibescu, nr.6.