Acte utile
Consultare publică
Contact
MASURI COVID-19
Craiova CityApp
Informaţii publice »
Urbanism
Ordinea de zi a Comisiei Tehnice de Amenajarea Teritoriului şi Urbanism, în data de 06.06.2019
Publicat: 5 iunie 2019, 14:30, Actualizat: 5 iunie 2019, 14:31
  1. Analizare emitere Aviz de oportunitate PUZ  – „RECONSIDERAREA REGLEMENTARILOR URBANISTICE IN VEDEREA CONSTRUIRII UNEI LOCUINTE S+P+1”, generat de imobilul situat in str. PALTINIS, NR. 53.
  2. Analizare emitere Aviz de oportunitate PUZ  – „RECONVERSIE FUNCTIONALA SI VOLUMETRICA ZONA CALEA BUCURESTI-STR. HENRI COANDA – STR. MIRCESTI, IN VEDEREA CONSTRUIRII UNEI LOCUINTE S+P+1+M”, generat de imobilul situat in str. HENRI COANDA, NR. 47.
  3. Analizare emitere Aviz de oportunitate PUZ – „RECONSIDERAREA INDICATORILOR URBANISTICI IN VEDEREA CONSTRUIRII UNEI LOCUINTE P+1+2 partial”,  generat de imobilul situat in str. ANUL 1848, NR. 91.
  4. Analizare emitere Certificat de urbanism pentru schimbare de destinatie din zona mixta unitati industriale si functiuni complexe-interes public servicii de interes general in teren pentru locuinte si functiuni complementare in vederea construirii locuinta P+1, conditionat de elaborare PUZ, pentru imobilul situat in STR. DRUMUL INDUSTRIILOR, NR. 12F.
  5. Analizare emitere Certificat de urbanism pentru ridicarea interdictiei de construire in vederea realizarii unei constructii P+1+Supanta cu destinatia de teren de sport, conditionat de elaborare PUZ, pentru imobilul situat in ALEEA 4 SIMNIC, NR. 12B.
  6. Analizare emitere Certificat de urbanism pentru construire imobil S+P+10 retras locuinte colective, conditionat de elaborare PUZ, pentru imobilul situat in BD. DACIA, NR. 80B.
  7. Analizare emitere Certificat de urbanism pentru construire imobil D+P+10 retras locuinte colectivesi parcari la demisol, conditionat de elaborare PUZ, pentru imobilul situat in BD. DACIA, NR. 72A.
  8. Analizare emitere Certificat de urbanism pentru construire imobil S+D+P+10 cu functiuni complexe : alimentatie publica, hotel, aparthotel si birouri, conditionat de elaborare PUZ, pentru imobilul situat in BD. OLTENIA, NR. 1J.