Acte utile
Consultare publică
Contact
Craiova CityApp
Politica Urbană a României
Informaţii publice »
Restricţii / intervenții
Se modifică programul de colectare a deșeurilor pe 140 de străzi din Craiova
Publicat: 2 martie 2017, 15:09, Actualizat: 2 martie 2017, 15:09

SC Salubritate Craiova SRL, operator care are delegată activitatea de colectare și transport a deșeurilor în municipiul Craiova, anunță abonații persoane fizice din Craiova că, începând cu data de 6 martie 2017, programul de ridicare a deșeurilor se va modifica pe un număr de peste 140 de străzi din cartiere precum Centru, Rovine, Brazda lui Novac,Valea Roșie, Bariera Vâlcii, Făcăi, conform listei anexate.

 

În cazul celorlalte străzi, neincluse în lista atașată, programul de colectare rămâne neschimbat.

 

De asemenea, precizăm faptul că, începând din data de 6 martie 2017, pe străzile incluse în proiectul pilot de colectare selectivă la case deșeurile menajere amestecate vor fi colectate în aceeași zi cu cele reciclabile, cu mențiunea că cele reciclabile sunt ridicate o dată la două săptămâni.

 

"Modificările operate în programul de colectare și transport a deșeurilor au ca scop optimizarea consumurilor dar și a intervalelor orare în care sunt ridicate deșeurile", a precizat Mihai Butari, director general al SC Salubritate Craiova SRL.

 

Noul program complet de colectare a deșeurilor amestecate în municipiul Craiova, valabil începând cu data de 6 martie 2017, poate fi consultat pe site-ul www.salubritate-craiova.ro, secțiunea Transport Deseuri.

Documente ataşate: