Acte utile
Consultare publică
Contact
Craiova CityApp
Politica Urbană a României
Informaţii publice »
Restricţii / intervenții
Restricţie temporară de circulaţie rutieră - Ciupercă - Parcul Tineretului
Publicat: 26 iunie 2015, 08:40

În data de 28.06.2015, în intervalul orar 08.00 -18.00, se închide circulaţia rutieră pe Bd. Ştirbei Vodă, partea de carosabil destinată în prezent sensului de mers dinspre Ciupercă către Parcul Tineretului, tronsonul cuprins între intersecţia cu Bd. 1 Mai şi intersecţia cu str. Bucovăţ.

Circulaţia vehiculelor în ambele sensuri se va organiza, printr-o delimitare corespunzătoare a sensurilor, pe cealaltă parte a bulevardului.

În situaţia în care autovehiculele staţionate în zonele de desfăşurare a competiţiei sau în parcările adiacente acestor zone obstrucţionează buna desfăşurare a manifestărilor, aceste autovehicule vor fi ridicate şi relocate pe amplasamente din zonele aflate în imediata apropiere.

Restricţia temporară de circulaţie rutieră se impune în vederea desfăşurării manifestărilor din cadrul Campionatelor Naţionale de Ciclism Şosea.

Rugăm conducătorii auto să se conformeze semnalizărilor rutiere ce vor fi instituite şi ne cerem scuze rezidenţilor pentru neplăcerile temporare cauzate de aceste restricţii.

Mulţumim pentru înţelegere!

Documente ataşate: