Acte utile
Consultare publică
Contact
Craiova CityApp
Politica Urbană a României
Informaţii publice »
Restricţii / intervenții
Restricție de circulație rutieră
Publicat: 30 mai 2018, 22:31, Actualizat: 30 mai 2018, 22:31

În vederea executării lucrărilor de asfaltare a suprafeţei carosabile din intersecţia străzilor Calea Bucureşti şi Carol I, se va restricţiona circulaţia rutieră după cum urmează:

 

- începând cu data de 30.05.2018, ora 22.00, până la data de 31.05.2018, ora 04.00, se închide circulaţia rutieră pe următoarele sectoare de drum:

  • Pasajul Suprateran, sensul de mers către Bucureşti;
  • Calea Bucureşti, sensul de mers către Bucureşti, tronsonul cuprins între Km. 0 şi intersecţia cu str. Carol I;
  • Pasajul Subteran.

 

- începând cu data de 30.05.2018, ora 22.00, până la data de 31.05.2018, ora 04.00, vor fi instituite şi următoarele reglementări:

       - vehiculele care circulă pe str. Carol I, pe direcţia către Centru, în intersecţia cu Calea Bucureşti vor putea executa numai viraj dreapta;

       - vehiculele care circulă pe breteaua Pasajului Subteran, pe direcţia A.I. Cuza-Calea Bucureşti, în intersecţia cu Calea Bucureşti vor putea executa numai viraj dreapta;

       - vehiculele care circulă pe str. Romul, la intersecţia cu Calea Bucureşti vor putea efectua viraj dreapta numai pentru accesul în parcarea Subterană;

       - vehiculele care circulă pe Calea Bucureşti, pe direcţia către Timişoara, în intersecţia cu str. Carol I vor circula doar pe direcţia înainte sau la dreapta;

        - circulaţia vehiculelor care ies din Parcarea Subterană va fi dirijată de către agenţi ai Poliţiei Locale a Municipiului Craiova.

         În situaţia în care autovehiculele staţionate în zona restricţionată sau în parcările adiacente acestei zone obstrucţionează buna desfăşurare a lucrărilor, aceste autovehicule vor fi ridicate şi relocate pe amplasamente din zonele aflate în imediata apropiere.

 

         În situaţia în care autovehiculele staţionate în zona restricţionată sau în parcările adiacente acestei zone obstrucţionează buna desfăşurare a evenimentelor, aceste autovehicule vor fi ridicate şi relocate pe amplasamente din zonele aflate în imediata apropiere.

 

         Solicităm conducătorilor auto să circule cu atenţie şi să se conformeze semnalizărilor rutiere ce vor fi instituite.