Acte utile
Consultare publică
Contact
Craiova CityApp
Politica Urbană a României
Informaţii publice »
Restricţii / intervenții
Întrerupere de furnizare a apei potabile - zona centrală
Publicat: 7 iulie 2015, 14:55

SC Compania de Apă Oltenia SA anunță  întreruperea furnizării apei potabile în zona centrală a Municipiului Craiova, în data de  15 iulie 2015, între orele 09:00 – 20:00, în vederea decuplării conductei vechi de pe Strada Matei Millo de la conducta existentă pe Strada General Dragalina.
 

Întreruperea furnizării apei potabile se face la cererea Asocierii  SC MITLIV EXIM SRL - SC TMUCB SA, care efectuează lucrările de reabilitare a rețelelor de apă din cadrul CL1 – Extinderea și reabilitarea rețelelor de alimentare cu apă și de canalizare în Municipiul Craiova.
Se va întrerupe furnizarea apei potabile pentru utilizatorii din zona centrală a Municipiul Craiova, în perimetrul delimitat de Calea București, Strada Arieș, Strada Caracal, Strada Bujorului, Strada Alexandru Macedonski, Strada Simion Bărnuțiu, Calea Unirii, Calea București.

Compania de Apă Oltenia S.A, prin Laboratoarele de analiză a apei potabile, va monitoriza permanent calitatea apei după repunerea în funcțiune a sistemului de distribuție.
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere.