Acte utile
Consultare publică
Contact
Craiova CityApp
Politica Urbană a României
Informaţii publice »
Restricţii / intervenții
Începe a cincea etapă a dezinsecției pe domeniul public din acest an
Publicat: 19 august 2016, 20:29, Actualizat: 19 august 2016, 20:30

SC Salubritate Craiova SRL desfășoară, în perioada 22.08-31.08.2016, o campanie de dezinsecție prin pulverizare terestră pe domeniul public, intervenție ce are ca scop combaterea insectelor dăunătoare. Lucrătorii societății vor acționa în noaptea de 22 august, începând cu ora 12.00, efectuând operațiunea de larvicidare în zona lacurilor din Craiova, pe o suprafață de 21,2 hectare, și dezinsecția în Parcul Nicolae Romanescu și zonele adiacente. În noaptea de 23 august este programată dezinsecția în Parcul Tineretului, cimitirele Nord și Sineasca, zonele verzi de pe bulevardul Nicolae Titulescu, strada Maria Tănase și de la Casa Științei și Tehnicii, precum și cele din Cornițoiu Vechi.

Echipele care acționează la nivelul Craiovei vor demara intervenția în celelalte cartiere ale Craiovei în data de 24 august, începând cu ora 24.00, aceasta urmând să se desfășoare în funcție de condițiile meteorologice existente.

Produsele biocide folosite în cadrul acestei intervenții sunt Extratox și Supertox, substanțe din grupa a treia de toxicitate, avizate de Ministerul Sănătății. Suprafața totală pe care va avea loc dezinsecția este de 762.35 hectare, graficul complet al intervenției putând fi consultat pe site-ul www.salubritate-craiova.ro.