Acte utile
Consultare publică
Contact
Craiova CityApp
Politica Urbană a României
Informaţii publice »
Comunicate
Winter Bazaar Craiova 2017
Afis
Publicat: 9 noiembrie 2017, 14:17, Actualizat: 9 noiembrie 2017, 14:20

Centrul Multifuncțional Craiova vă invită  în perioada 25-26 noiembrie 2017 la “Winter Bazaar Craiova 2017”, ed. I, o expoziție cu vânzare de articole pentru copii, produse apicole, cadouri inedite, articole vestimentare, produse cosmetice, hand – made, etc.

Numeroși expozanți, dar și o serie de spectacole și ateliere de creație, de painting și desen pentru copii, sunt pregătite și se desfășoară pe parcursul celor două zile, în intervalul orar 10:00 – 18:00.

In cadrul evenimentului organizat, Prokinetic si Arca Med vor derula un set de analize gratuite pentru copii. Prokinetic va efectua analize de postura, analize importante in depistarea din timp a scoliozei la copii. Arca Med va verifica igiena orala a celor mici. Bebeti Play va amenaja un spatiu de joaca si activitati dedicate copiilor. Toți copiii care vor participa la activitățile desfășurate de Bebeti – Prokinetic – Arca Med vor beneficia de un voucher gratuit la clubul de joacă Bebeti  Play.

Atelierele de creație  sunt realizate în colaborare cu Palatul Copiilor Craiova și Biblioteca Județeană “  Alexandru si Aristia Aman”.

Împreună cu dna Dorinela Pănescu, Alina Dumitru și CFR Călători Craiova se va desfășura și o acțiune de caritate ce constă în strangerea de fonduri, dar și haine, jucării, cărți pentru copiii nevoiași din centrele de plasament ale Craiovei. Având în vedere că se apropie Sărbătorile de iarnă, toți vizitatorii au posibilitatea de a face o faptă bună în sprijinul acestor copii.

- Sâmbată, 25 Noiembrie, în cadrul evenimentului are loc și  Festivalul Național de muzică ușoară, populară, instrumentală și dans “ Voci de aur”, ediția I, organizat de dna Dorinela Pănescu și Alina Dumitru.

- Duminică, 26 Noiembrie, vă așteptăm cu :

   - Ora 11:00 - Concert de colinde – Ansamblul Folcloric “Cununița” – Palatul Copiilor Craiova.

   - Ora  12:00 – Concert de colinde – Liceul de Arte “ Marin Sorescu”.

   - Ora 13:00 – Muzică ușoară : Alexandra Pănescu, Bianca Dumitru, Diana Feraru, Daria Cojocaru; Muzică populară : Palatul Copiilor Corabia.

   - Ora 15:00  - prezentare de rochii pentru scenă și defilare în costume populare.

 

Intrarea este liberă!