Acte utile
Consultare publică
Contact
Craiova CityApp
Politica Urbană a României
Informaţii publice »
Comunicate
Wedding Fever 2015
Publicat: 17 februarie 2015, 13:01
Wedding Fever este cel mai mare targ de nunti din regiunea  Oltenia. Cea de-a VI-a editie a targului de nunti „Wedding Fever” se va desfăşura în perioada 27 februarie -1 martie 2014, în cea mai noua si moderna locatie din oras –Centrul Multifunctional din Craiova (zona Romanesti).
 
Evenimentul va reuni zeci de  furnizori de servicii şi produse necesare organizării de evenimente.Expozanţii provin din domenii complementare, precum: florării, firme care închiriază corturi de nuntă, producători sau distribuitori de invitaţii, mărturii şi accesorii de nuntă, restaurante profilate pe nunţi, laboratoare foto, servicii video, echipamente profesionale de sunet şi lumini, formaţii de muzică şi MC, saloane de înfrumuseţare, creatori sau distribuitori rochii de mireasă, agenţii de turism, cât şi agenţii full-service de organizare de evenimente. 
 
Wedding Fever se va deschide cu o conferinţă de presă, pe 27 februarie 2015 , la ora 10:00, la Sala de Conferinta a Centrului Multifunctional din Craiova. În continuare târgul va include evenimente interactive şi creative, precum:  show-uri demonstrative de beauty, valsul mirilor, micro-recital de muzică clasică, muzică live şi tombolă pentru vizitatori. 
 
În cadrul evenimentul va fi disponibil si un stand cu rochii de mireasa second hand, denumit generic „Rochii de maritat” unde viitoarele mirese au posibilitatea sa isi achizitioneze rochiile unor creatori cunoscuti chiar si la jumatate de pret. 
 
Evenimentele proiectate sunt menite să-i inspire şi să îi sprijine pe viitorii miri în luarea deciziilor potrivite pentru nunta lor, în acord cu aşteptările şi personalitatea acestora.
 
Mai multe detalii despre expozanti, evenimente si concursuri puteti gasi pe pagina dedicata evenimentului: www.facebook.com/targdenunticraiova