Acte utile
Consultare publică
Contact
Craiova CityApp
Politica Urbană a României
Informaţii publice »
Comunicate
Taxa de parcare și criteriile de încadrare în categoria clădirilor și terenurilor neîngrijite, în dezbatere publică
Publicat: 4 ianuarie 2017, 09:20, Actualizat: 6 ianuarie 2017, 14:14

Primăria Municipiului Craiova organizează joi, 12.01.2017, ora 1200, la sediul instituției din str. A.I. Cuza nr. 7, în sala mare de şedinţe, dezbaterea publică a următoarelor proiecte de acte normative:

-Proiect de hotărâre privind aprobarea criteriilor de încadrare în categoria clădirilor şi terenurilor neîngrijite situate în intravilanul municipiului Craiova şi a procedurii de lucru;

-Regulament privind aplicarea taxei pentru parcarea autovehiculelor pe domeniul public al municipiului Craiova.

La această dezbatere sunt invitate să participe persoanele fizice şi juridice interesate, în limita locurilor disponibile în sală.

Proiectele de hotărâre și anexele aferente acestora sunt disponibile, pentru consultare, la rubrica „Proiecte de acte normative supuse consultării”.

Persoanele fizice sau persoanele juridice interesate pot depune propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare cu privire la proiectele supuse consultării, până la data de 20 ianuarie a.c., la Centrul de Informatii pentru Cetățeni din cadrul Primăriei Municipiului Craiova, str A.I. Cuza nr. 7, prin fax: 0251.411.561 sau e-mail: consultarepublica@primariacraiova.ro.