Acte utile
Consultare publică
Contact
Craiova CityApp
Politica Urbană a României
Informaţii publice »
Comunicate
Targul de nunti “Wedding Fever” 2017 , editia a VIII-a
Publicat: 20 februarie 2017, 10:04, Actualizat: 20 februarie 2017, 10:13

“Wedding Fever” este cea mai mare şi creativǎ expoziție dedicatǎ nunților din regiunea  Oltenia.

Cea de-a VII-a ediție a târgului de nunți „Wedding Fever” se va desfăşura începând de vineri 24 februarie  pânǎ duminicǎ 26 februarie 2017, în cea mai nouǎ şi modernǎ locație din oraş –Centrul Multifuncțional din Craiova (zona Romaneşti).

Evenimentul va reuni zeci de  furnizori de servicii şi produse necesare organizării de evenimente.

Expozanţii provin din domenii complementare, precum: florării, producători sau distribuitori de invitaţii, mărturii şi accesorii de nuntă, restaurante profilate pe nunţi, laboratoare foto, servicii video, echipamente profesionale de sunet şi lumini, formaţii de muzică şi MC, saloane de înfrumuseţare, creatori sau distribuitori rochii de mireasă şi rochii pentru evenimente speciale, costume de ceremonie, agenţii de turism, cât şi agenţii full-service de organizare de evenimente.

Expoziția va include evenimente interactive şi creative, precum:  show-uri demonstrative de beauty, mini- spectacole de dans,  micro-recital de muzică clasică, muzică live, spectacole de sunet şi lumini, momente de magie, o  tombolă cu premii importante. Vizitatorii se vor mai putea bucura de animatori: precum fachiri, mimi, statui vii şi dar si de o mini expozitie auto.  

Organizatori :

Agentia de Turism Valdir Tour

Reprezentata prin Valentina Barbulescu : 0740150666

Agentia de evenimente Event Fever

Reprezentata prin Irina Butnariu : 0744377646

www.targdenunticraiova.ro