Acte utile
Consultare publică
Contact
Craiova CityApp
Politica Urbană a României
Informaţii publice »
Comunicate
Se vor ridica masinile parcate neregulamentar
Publicat: 18 august 2017, 14:42, Actualizat: 18 august 2017, 15:49

Primăria Municipiului Craiova anunţă faptul că  începând cu data de 21.08.2017 se vor pune în aplicare dispozițiile Hotarârii Consiliului Local nr. 130/2017 privind ridicarea, transportul şi depozitare a vehiculelor staţionate şi parcate neregulamentar pe domeniul public sau privat al municipiului Craiova și Hotărârea Consiliului Local nr. 267/2017 prinvind tariful pentru ridicare, transport și depozitare a vehiculelor staționate neregulamentar pe domeniul public sau privat al municipiului Craiova

Acțiunea de ridicare, transport și depozitare va fi  realizată de către SC RAT SRL    și se va desfăşura numai la solicitarea reprezentanţilor Politiei Municipiului Craiova – Biroul Rutier sau ai Poliţiei Locale a Municipiului Craiova – Serviciul Circulație

Ridicarea, transportul, depozitarea si eliberarea autovehiculelor/vehiculelor stationate și parcate neregulamentar pe domeniul public sau privat al municipiului Craiova se realizează în conformitate cu prevederile Hotărârii nr. 965/2016 pentru modificarea şi completarea Regulamentului de aplicare a Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 1.391/2006, O.U.G. nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, modificată și completată,Legii nr. 155/2010 republicatăa Poliţiei Locale.

 

 

Tarife:

 

·        tarif de 300 lei/vehicul (inclusiv TVA) pentru activitatea de ridicare, transport și depozitare a vehiculelor staţionate şi parcate neregulamentar pe domeniul public sau privat al municipiului Craiova.

·        tarif de 150 lei/vehicul (inclusiv TVA) pentru activitatea de ridicare, în situația în care proprietarul sau utilizatorul vehiculului ridicat se prezintă la locul ridicării și este de acord cu suportarea acestor cheltuieli.

·        tariful de depozitare în cuantum de 10 lei/zi (inclusiv TVA), începând cu ziua următoare momentului depozitării, nefracţionat pe intervale de ore.