Acte utile
Consultare publică
Contact
Craiova CityApp
Politica Urbană a României
Informaţii publice »
Comunicate
„Pescuitorii de perle”, la Opera Română Craiova
Publicat: 13 februarie 2019, 16:25, Actualizat: 13 februarie 2019, 16:26

„Pescuitorii de perle”, producția Operei Române Craiova, o creație a regizorului francez l’Oiseleur des Longchamps, revine în această săptămână în fața publicului craiovean.

Mai puțin ascultată față de mult îndrăgita „Carmen”, compoziția lui Georges Bizet este o bijuterie muzicală căutată de melomani în întreaga lume.

Spectacolul Operei Române Craiova a avut premiera în iunie 2017 și de atunci se bucură de succes în rândul spectatorilor. Craiovenii pot asculta sau reasculta capodopera lui Bizet, sâmbătă, 16 februarie 2019, de la ora 19.00, în sala Cercului Militar.

Renata Vari, soprana Operei Române Craiova, va fi frumoasa Leïla, soliștii italieni Allesandro D’Acrissa și Francesco Baiocchi vor interpreta Nadir și Zurga, iar baritonul craiovean Ioan Cherata va interpreta rolul Nourabad. Soliștilor li se vor alătura Orchestra, Corul și Baletul Operei Române Craiova, sub conducerea muzicală a maestrului Dumitru Cârciumaru.

Rezervările pot fi făcute la agenția de bilete a Operei Române Craiova din strada Mihai Viteazul nr. 7, la numărul de telefon 0351.442.471, la adresa de e-mail agentiadebilete@operacraiova.ro sau pe pagina www.operacraiova.ro.

 

Spectacolul Operei Române Craiova este realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Craiova și al Consiliului Local Craiova.