Acte utile
Consultare publică
Contact
Craiova CityApp
Politica Urbană a României
Informaţii publice »
Comunicate
Declarație de presă a d-lui primar interimar Mihail Genoiu
Publicat: 22 mai 2017, 15:54, Actualizat: 22 mai 2017, 16:00

Primarul interimar al Municipiului Craiova, Mihail Genoiu, și-a depus luni, 22 mai, demisia din calitatea de consilier local și din toate funcțiile deținute în cadrul autorității publice locale.

„Am avut în permanență convingerea că, în calitate de viceprimar și de primar interimar, trebuie să-mi dedic integral timpul și eforturile activității administrative. Tocmai de aceea, în acest moment, în care ne mai despart câteva zile de începutul campaniei electorale pentru alegerile locale parțiale din 11 iunie, la care mi-am depus candidatura, înțeleg să demisionez din toate funcțiile și calitățile deținute în cadrul autorității publice locale.

Am luat această decizie pentru a mă putea implica în acțiuni electorale, asigurând în același timp condițiile pentru buna gestionare a activității Primăriei Municipiului Craiova de către persoanele care vor fi desemnate în acest sens. În egală măsură, nu am dorit să las loc niciunei interpretări conform căreia aș beneficia, în campania pentru alegerile din 11 iunie, de un avantaj electoral conferit de funcțiile pe care le dețineam, în raport cu ceilalți competitori.

Le mulțumesc tuturor celor alături de care am fost onorat să lucrez și să colaborez, în toată această perioadă, pentru realizarea investițiilor și proiectelor implementate în beneficiul comunității craiovene și vă asigur că, după alegerile din 11 iunie vom continua, împreună, cu și mai multă forță și putere de muncă“, a declarat Mihail Genoiu.