Acte utile
Consultare publică
Contact
Craiova CityApp
Politica Urbană a României
Informaţii publice »
Comunicate
Comunicat - finalizare lucrări de asfaltare pe strada Bariera Vâlcii
Publicat: 24 mai 2016, 15:30, Actualizat: 24 mai 2016, 15:30

COMUNICAT

 

 

 

            Primăria Municipiului Craiova anunţă că în vederea finalizării lucrărilor de asfaltare pe strada Bariera Vâlcii, se va închide circulaţia rutieră de la intersecţia cu str. Toamnei până la intersecţia cu str. Rozelor, începând de miercuri, 25 mai 2016, ora 8.00. Restricţia de circulaţie rămâne valabilă până la finalizarea lucrărilor de asfaltare, în funcţie de condiţiile meteo.

Participanţii la trafic sunt rugaţi să nu staţioneze şi să nu parcheze în zona de lucrări în perioada restricţiilor pentru a nu îngreuna activitatea echipelor de lucru, iar riveranii să găsească rute alternative.

În perioada de restricţii în zonă vor avea acces maşinile echipajelor de intervenţie.       În ceea ce priveşte mijloacele de transport în comun, staţiile şi orarul de circulaţie se menţin, traseul 17 urmând să fie deviat astfel:

-         Pe tur: bld. Dacia - Alea 4 Şimnic - Centura de Nord - Str.Bariera - intersecţia străzii Bariera cu str. Parângul - str. Bariera - cap linie Şimnic;

-         Pe retur: cap linie Şimnic - Str. Bariera - intersecţia străzii Bariera cu str. Parângul -  str. Bariera -  Centura de Nord - Alea 4 Şimnic - Bld. Dacia - Gară.

Participanţii la trafic sunt rugaţi să respecte restricţiile ce urmează a fi instituite!

Mulţumim pentru înţelegere!

 

 

Biroul de presă