Acte utile
Consultare publică
Contact
Craiova CityApp
Politica Urbană a României
Informaţii publice »
Comunicate
A II-a ediție a Târgului Apicol Craiova, 7-8 februarie 2015
Publicat: 5 februarie 2015, 19:14

Continuând tradiția, Stupina BIA, în colaborare cu Primăria Municipiului Craiova, Consiliul Județean Dolj, Asociația APIS Oltenia Craiova și Centrul Multifuncțional Craiova, invită apicultorii și populația din Craiova, întreg județul Dolj și întreaga Oltenie să participe la cea de a II-a ediție a Târgului Apicol Craiova, care se va desfășura în perioada 7-8 Februarie 2015, la Centrul Multifuncțional Craiova, strada Târgului nr. 26.

Ca și anul trecut se vor întâlni aici cu producători direcți și comercianți din toată țara de echipamente și utilaje apicole, inventar apicol, stupi, rame, faguri și produse apicole.

Dacă la prima ediție au fost prezenți 60 de expozanți cu un număr total de 80 de standuri, anul acesta numărul a depășit deja 70, cu un număr de 90 de standuri de prezentare și vânzare. De asemenea, anul trecut ne-au trecut pragul cca. 3-4.000 de vizitatori, în acest an estimările organizatorilor fiind de peste 5.000.

Considerăm, așadar, că sunt create toate premisele ca Târgul Apicol Craiova să-și continue existența și pe mai departe, obiectivul organizatorilor fiind ca acesta să devină unul dintre sau chiar cel mai mare eveniment de profil din țară.

Dorim să mulțumim co-organizatorilor precum și partenerilor media care sprijină organizarea acestui eveniment.

 

Vă așteptăm cu drag!