Acte utile
Consultare publică
Contact
Craiova CityApp
Politica Urbană a României
Informaţii publice »
Comunicate
A fost reluată plata impozitelor și taxelor locale prin intermediul ghiseul.ro
Publicat: 18 iunie 2015, 15:26

Începând cu data de 17.06.2015 s-au reluat plăţile în contul impozitelor şi taxelor locale aferente bugetului local al Municipiului Craiova, prin intermediul ghişeului virtual de plăţi www.ghiseul.ro.

 

Vă aducem la cunoştinţă cu aceasta ocazie că la nivelul Primăriei Municipiului Craiova plata impozitelor şi taxelor datorate se poate efectua şi cu cardul bancar, pe bază de utilizator şi parolă, în condiţii de maximă securitate şi comision zero, prin intermediul paginii web www.ghiseul.ro.

 

Utilizatorul şi parola vor fi puse la dispoziţia contribuabililor prin completarea cererii privind emiterea/schimbarea informaţiilor de autentificare  în Sistemul Naţional Electronic de Plată a Taxelor şi Impozitelor utilizând Cardul Bancar care se găseşte pe pagina web a Primăriei Municipiului Craiova, www.primariacraiova.ro secţiunea INFORMAŢII Publice > IMPOZITE ŞI TAXE > IMPOZITE ONLINE sau la ghişeul de informaţii al Direcţiei Impozite şi Taxe a Municipiului Craiova.

Cererea depusă la registratura Direcţiei Impozite şi Taxe sau transmisă pe adresa de poştă electronică  a direcţiei direxec_dit@primariacraiova.ro trebuie să fie însoţită de o copie după actul de identitate.