Acte utile
Consultare publică
Contact
MASURI COVID-19
Craiova CityApp
Alegeri locale 2020
Consiliul Local »
Dispoziții de convocare »
2019
Dispozitie sedinţă extraordinară în data de 08.01.2019
Publicat: 4 ianuarie 2019, 10:40, Actualizat: 8 ianuarie 2019, 10:00
DISPOZIŢIA NR.1

PRIMARUL MUNICIPIULUI CRAIOVA

 

În temeiul art.39 alin.2 şi alin.4 şi art.68 alin.1 din Legea nr.215/2001, republicată, privind administraţia publică locală;

 

 

D I S P U N E:

 

Art.unic:  Se convoacă Consiliul Local al Municipiului Craiova în şedinţă extraordinară, în data de 08.01.2019, ora 10.00 în Sala Mare a Primăriei Municipiului Craiova.

Şedinţa va avea următoarea ordine de zi:

 

Punctul 1 peste ordinea de zi

  1. Proiect de hotărâre privind modificarea inventarului domeniului privat al municipiului Craiova.
  2. Proiect de hotărâre privind aprobarea Documentației pentru Avizarea Lucrărilor de Intervenție şi a indicatorilor tehnico-economici pentru investiția ”Modernizarea căii de tramvai de pe Calea Severinului, în zona industrială Cernele de Sus-Faza 1 și Faza 2”.
  3. Proiect de hotărâre privind aprobarea Documentației pentru Avizarea Lucrărilor de Intervenție şi a indicatorilor tehnico-economici pentru investiția ”Creșterea calității infrastructurii educaționale la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară, Craiova”-corp C16.
  4. Proiect de hotărâre privind aprobarea Documentației pentru Avizarea Lucrărilor de Intervenție şi a indicatorilor tehnico-economici pentru investiția ”Creșterea calității infrastructurii educaționale la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară, Craiova”-corp C17.
  5. Proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului “Creșterea eficienței energetice a clădirilor publice din Municipiul Craiova aparținând sectorului Educație-Gradinița cu program prelungit ”Piticot” inclusiv Creșa nr.5” și a cheltuielilor legate de proiect.
  6. Proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului “Creșterea eficienței energetice a clădirilor publice din Municipiul Craiova aparținând sectorului Educație-Gradinița cu program prelungit ”Floare Albastră” inclusiv Creșa nr.3” și a cheltuielilor legate de proiect.
  7. Proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului “Crețterea eficienței energetice a clădirilor publice din Municipiul Craiova aparținând sectorului Educație-Gradinița cu program prelungit ”Elena Farago” inclusiv Creșa nr.8” și a cheltuielilor legate de proiect.

 

 

Emisă azi  03.01.2019